9 Şubat 2013 Cumartesi

PanPlus Kapsül

  PanPlus 90 Kapsül




Pantogar Yenilendi Güçlendirilmiş Yeni Formül PanPlus Adıyla Geri Geldi

Pantogar PanPlus Capsules

Saç Dökülmesini Önlemeye Ve Saçı Canlandırmaya yardımcı Tablet.

Güçlendirilmiş Yeni Formül ( Yeni Pantogar )

Panplus kapsül içeriği:

1 kapsül içinde aktif madde olarak

100 mg Tıbbi küf,
60 mg Tiamin monohidrate (B1 vitamini),
60 mg Kalsiyum-d-pantotenat (B5 vitamini),
20 mg L-Sistin,
20 mg p-aminobenzoik asid,
20 mg keratin, bulunur.

Pan Plus Kullanım Şekli:

Günde 3 Kapsül alınır.

 


Panplus kapsül bir zamanlar iyi isim yapmış Almanya dan ithal edilen pantogar yerine üretilen bir üründür.


PanPlus Kapsül  Güçlendirilmiş Yeni Formül ( Yeni Pantogar ) PanPlus Kullanım Şekli Günde 3 Kapsül alınır.

Her iki cinsede aynı ürün kullanılır erkek bayan ayrımı yoktur.
Pantogarın geliştirilmiş yeni formülüdür.




 Sağlıklı, güçlü saçlar ideal güzelliğin önemli bir unsuru, kişisel cazibenin ve çekiciliğin en önemli parçasıdır. Gücü ve canlılığı simgeleyen saçlar sizin kendinizi ifade etmenize ve başkalarını etkilemenize yardımcı olur.

Değişik tiplerde saç kaybı mevcuttur. Bu sorun sadece erkeklerin karşılaştığı bir sorun değildir. Hemen her kadın yaşantısının belli döneminde bu sorunla karşılaşır. Erkeklerde saç dökülmesi genellikle hormonal iken kadınlarda genel olarak günlük dökülen saç miktarının artması şeklinde ortaya çıkar. Buna "Yaygın Saç Kaybı" diyoruz. Bütün kadınların yaklaşık % 40 ''ı yaşamları boyunca en az bir kez yaygın saç kaybı ile karşılaşırlar.

Panplus kapsül, hem bayanlarda hem de erkeklerde (hormonal dökülme dışındaki dökülmelerde) saç dökülmesini durduran ve saç hasarlarını gideren ileri derecede etkili bir üründür. Saç, yalnızca kökü yoluyla içeriden beslenir. Saçın beslenmesine ve büyümesine neden olan gerekli besin maddeleri tıbbi küf, amino asitler, proteinler ve B grubu vitaminleridir. Panplus kapsül saç için gerekli bütün bu maddeleri, gereken miktarları ile içerir. Bu şekilde Panplus kapsül, saçın sağlıklı büyümesini sağlarken dökülmesini önler, hasarlarını giderir, canlılığını artırır.

Panplus kapsülün etkisi kapsamlı bilimsel çalışmalarla kanıtlanmıştır: Panplus kapsül belirgin bir şekilde saç kaybını yavaşlatır, sağlıklı saçların oluşmasını sağlar, saçın kalitesini ve direncini arttırır. Bu şekilde saç, canlı ve dayanıklı bir hale gelir.


Sıkca Sorulan Sorular:



Panplus kapsül nasıl kullanılır?
Eğer başka türlü alınması önerilmediyse, yetişkinlerde günde üç kez, hepsi aynı anda veya ayrı ayrı olmak üzere tok karna bir miktar sıvı ile yutulmalıdır.

Pan plus kapsülü ne kadar süreyle almalıyım?
Pan plus kapsülü en az 3 kullanımı önerilmektedir. Ortalama kullanım süresi 3 ile 6 ay arasındadır. Herhangi bir nedene bağlı olarak gerektiğinde daha uzun süreli (6-12 ay) kullanıma da uygundur.

Pan plus kapsülü 3 ile 6 ay kullanıp iyi sonuçlar elde ettikten sonra daha ne kadar kullanmaya devam etmeliyim?
Uzun süreli başarı elde etmek ve güzel saçları uzun süre korumak için, Panplus kapsül, 6 ve 12 ayda bir düzenli periodlarla kullanılmalıdır.

Panplus kapsülün etkilerini beklemek için neden 3 ay beklemeliyim?
Kafa derimizdeki saç kökleri doğurgan hücrelerin çalışması sonucu sürekli yeni hücreler oluşturur. Doğurgan hücrelerin beslenmesi ve çoğalabilmesi Panplus kapsül alımıyla kolaylaşır. Her ay yaklaşık 1 cm uzayan tek bir saç telinde, gözle görülen olumlu etkilerinin ortaya çıkması yaklaşık 3 ay alır.
Eğer günlük alınan kapsül sayısını iki kat artırırsam, daha çok etki sağlayabilir miyim?
Tavsiye edilen günlük doz 3''tür ve önerilen dozun etkinliği birçok klinik çalışma ile kanıtlanmıştır. Bu nedenle, iki kat doz almak uygun değildir.

Eğer öğlen yemeği sırasında bir doz almayı unutursam, akşam yemeğinde 2 doz birden alabilir miyim?
Panplus kapsülün önerilen günlük dozunun ayrı ayrı veya hepsinin aynı anda alınmasında bir sakınca bulunmamaktadır..

Çocuklar Panplus kapsül alabilirlermi?
Çocuklar üzerinde bilimsel bir test yapılmadığı için, 12 yaşın altındaki çocuklarda Panplus kapsül kullanımı önerilmez. Ancak 14 yaşından sonra yetişkinler gibi günde 3 kapsül hepsi bir seferde verilebilir.

Panplus kapsülün kullanımı için en uzun süre ne kadardır?
Panplus kapsül iyi tolere edilir ve bu sebepten uzun süreli kullanımlar için uygundur.

Günde 3 kapsül almak yerine, tedavideki etkiyi kaybetmeden, sabah 2 ve akşam 1 tane alabilir miyim?
Panplus kapsül gün içinde toplam 3 kapsül olmak üzere hepsi birlikte, tek seferde veya ayrı zamanlarda alınabilir.

Panplus kapsülü erkekler de kullanabilir mi?
Evet, Panplus kapsül erkekler tarafından da kullanılabilir. Bununla birlikte, erkekler çoğunlukla androgenetik alopesiden çekerler, diffüz alopesiden değil. Panplus kapsülün ana kullanımı kadınlardaki diffüz alopesi tedavisi içindir.

Hamilelik esnasında Panplus kapsül kullanılabilir mi?
Panplus kapsülü hamilelikte hamileliğin ikinci yarısından itibaren kullanımı önerilir. Her durumda hamilelik sırasında bir ilaç almadan önce doktorunuza danışmanız tavsiye edilir.
Emzirme döneminde Panplus kapsülü kullanabilir miyim?
Evet, Panplus kapsülün içerdiği mikro besinler her yaştaki insanlar için gerekli ve faydalı maddelerdir. Bebeğe bir zararı yoktur. Üstelik emzirme döneminde daha sıklıkla saç dökülmesi ile karşılaşılmaktadır. Panplus kapsülü hamilelik ve emzirme sırasında alınmasında hiçbir sakınca yoktur.

Panplus kapsülü sıcak içeceklerle beraber alabilirmiyim?
Mikro besinler ısıya çok duyarlı olduğu için, kapsüllerin ılık veya soğuk içeceklerle yutulması tavsiye edilmektedir.

Panplus kapsül alımı kilo almaya sebep olur mu?
Hayır, Panplus kapsül kullanımı kilo aldırmaz çünkü bir kapsül Panplus kapsülün kalori değeri 2,0 KJ ya da 0,5 kcal dir.. Günlük doz 6,0 ya da 1,5 kcal''dir. Karşılaştırma yapacak olursak, 100 gram elmanın kalori değeri 227 KJ ya da 53 kcal''dır.


Panplus kapsül vücut tüylerinin büyümesini hızlandırırmı?
Hayır. Panplus kapsül yalnızca saçların büyüme döngüsüne etki eder. Saç ile vücut kıllarının yaşam döngüsü birbirinden farklıdır. Panplus kapsülün vücut kılları üzerine bir etkisi beklenmemektedir. Buna rağmen, vücutlarında kıllanma sorunu bulunan hanımlarda, bu kılların kısa süre olsa bile iyi beslenmesine neden olabileceği için geçici bir süre de olsa, kıllarda artış görülebilir. Bu nedenle, kıllanma sorunu olan hanımların Panplus kapsül kullanmadan önce bir hekime danışmalarında yarar vardır.

Uzun süreli kullanıma bağlı olarak Panplus kapsülün yan etkisi varmı?
Panplus kapsül uzun kullanımlarda dahil iyi bir sorunla karşılaşılmadığı yapılan klinik testlerle gösterilmiştir. Bugüne kadar Panplus kapsül kullanımı ile ilgili ciddi bir yan etki bildirilmemiştir. Bu yüzden Panplus kapsülün uzun süreli kullanımında pratik olarak yan etki beklenmemektedir. İstenmeyen herhangi bir durumla karşılaştığınızda hekiminize danışınız.
Kimyasal etkileşimi varmı?
Şu anda bilinen bir etkileşimi bulunmamaktadır. Ancak gereğinde hekiminize danışınız.
Vitamin preparatlarının ilave alımıyla bilinen etkileşimleri varmı?
Şu an için bilinen hiçbir etkileşim bulunmamaktadır.
Panplus kapsülün yan etkisi varmı?
Eğer Panplus kapsülün içeriğindeki herhangi bir maddeye karşı duyarlılık yoksa genel olarak yoktur.


Etkisi


Diğer multivitaminler ile Panplus kapsülün farkı nedir?
Panplus kapsül, saç yapısının gelişmesi, saçın sağlıklı büyümesi ve saç köküne besin desteği sağlayan önemli aktif maddelerin dengeli bir kombinasyonundan oluşur. Yani Panplus kapsül sağlıklı bir saç için gerekli olan bütün vitaminler, proteinler ve aminoasidleri içermektedir. Bu maddeler Panplus kapsül içerisinde besinlerle veya herhangi bir multivitamin ile alınamayacak kadar yüksek düzeyde bulunmaktadır.

Panplus kapsülün tırnaklar üzerinde de olumlu etkileri vardır. Neden?
Saç ve tırnaklar yapı olarak birbirine çok benzerler ve ikiside keratin denilen bir maddeden meydana gelmektedir. Dolayısı ile keratin, saç ve tırnaklar oluşumu için esansiyel maddelerden biridir. Panplus kapsül ise hem keratinin kendisini hem de keratin oluşumu için önemli aktif maddeleri içermektedir. Bu nedenle Panplus kapsül saçlara olduğu kadar tırnaklarada olumlu olarak etki etmektedir.
Panplus kapsül emzirme süresinde oluşan saç dökülmesini tedavi edebilirmi?
Panplus kapsülün içerdiği mikrobesinler her yaştaki insanlar için gerekli ve faydalı maddelerdir. Özellikle emzirme sırasında yüksek dozda beslenme geresinimi ortaya çıkabilir. Zaten bu sebeple emzirme döneminde daha sıklıkla saç dökülmesi ile karşılaşılır. Bu nedenle emzirme sıarasında Panplus kapsül kullanımı önerilmektedir.
Önerilen Panplus kapsül tedavisi tamamlandıktan sonra kullanabileceğimiz daha küçük bir dozu varmıdır?
Tavsiye edilen günde üç kapsül Panplus kapsül etkinliği birçok klinik çalışma ile kanıtlanmıştır. Bu nedenle doz azaltılması geçerli görünmemektedir.


Panplus kullananlar , Pan plus etiketli ürünler, yorum , içerik bilgileri ve kullanımı, en ucuz eczane satış sayfası PanPlus (Pantogar) Saç Dökülme Önleyici 90 Kapsül ...




Panplus capsules kullananlar , Panplus capsules etiketli ürünler, yorum , içerik bilgileri ve kullanımı, ... PanPlus (Pantogar) Saç Dökülme Önleyici 90 Kapsül ...
 
  PanPlus Kapsül, PanPlus tablet, PanPlus kapsül yorumları, PanPlus kapsül kullananlar, PanPlus kapsül fiyatı, PanPlus kapsül içeriği, PanPlus kapsül satan eczane.

Panplus kapsülü indirimli olarak en ucuza alabileceğiniz online Sağlık , Güzellik , Dermokozmetik  ve Dermobakım sitesi dermobakim.com

Panplus kapsül hakkındaki detaylı bilgilere dermobakim.com dan ulaşabilir  ürün fiyatlarını özelliklerini, kullanıcı yorumlarını inceleyebilirAssos Panplus kapsülü buradan en uygun indirimli fiyatlarla  online olarak dermobakım dan satın alabilirsiniz.